Atelier/galleri

Links:

https://www.instagram.com/steenbergkunst/

https://www.facebook.com/Steenbergkunst/


https://landkoekkenet.dk/

https://www.facebook.com/landkoekkenet/?locale=da_DK

mail:

post@steenbergkunst.dk


Kom og se mine billeder i atelieret Møllestræde 6 c stuen (baghuset) i Hillerød.

Indgang fra Markedsstræde.

Kig forbi eller ring/skriv for aftale.


På hjørnet af Møllestræde og Markedsstræde, i et hyggelig, lille baghus, ligger Steenberg Kunst.

Steenberg Kunst er et lille hyggeligt og farverigt arbejdende atelier/galleri, hvor kreativiteten bugner. Det er Irene Kent Steenberg, som er kunstneren bag og har lagt navn til galleriet.

Malerierne er særligt inspireret af natur, farver og lysindfald, hvor der af og til arbejdes på særlige projekter med et bestemt, kunstnerisk fokus.

Du kan regne med at finde Irene arbejdende både indendørs og udendørs, for galleriet ligger i sammenhæng med et super hyggeligt udemiljø, hvor man kan slå sig ned, når solen titter frem. På muren ud til Markedsstræde har Irene malet vægmalerier af slottet og børnenes træ.


Irene arbejder også sammen med sin mand Jacob Kent i hans firma Landkøkkenet. Landkøkkenet tilbyder økologisk catering til alle slags arrangementer og ligger 100 skridt fra galleriet. Sammen har de også drevet en økologisk café ved navn Kokken og Kunstneren. Caféen lukkede de da de flyttede til Hillerød, men de er fortsat med at holde Kokken og Kunstneren arrangementer ca. en gang om måneden, hvor de forener det visuelle og smagfulde fra deres to verdener.

Arrangementerne holdes i galleriet. Det kunne være ferniseringer, smagsprøver, aftenåbent med tema og kulturnatten.


Irene har en vision om at skabe et kunstnermiljø på sigt, hvor man udover at kigge på kunst kan hænge ud i gården og nyde stemningen med billige forfriskninger.

Steenberg Kunst er et sted, man har lyst til at komme tilbage til, og ALLE er velkomne til at kigge forbi og lade sig inspirere!